Brandwerend schilderwerk & brandwerende coating

Brandwerend schilderwerk: investeer in veiligheid en duurzaamheid met VDS Project Service

VDS
VDS

Brandwerend schilderwerk: investeer in veiligheid en duurzaamheid met VDS Project Service

De (brand) veiligheid van uw gebouw is een belangrijke voorwaarde. Niet alleen om te voldoen aan de NEN-normen uit het bouwbesluit, maar vooral ook om de gebruikers van het bedrijfspand een veilige werkomgeving te geven. VDS Project Service begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij met ons brandwerend schilderwerk een effectieve manier om de constructie van het gebouw te beschermen tegen instorting in geval van brand.

Met ons brandwerend schilderwerk investeert u in veiligheid en duurzaamheid. Zowel stalen, houten als betonnen constructies kunnen in elke kleur (indien mogelijk) worden behandeld. VDS Project Service levert daarbij vakwerk voor een aantrekkelijke prijs. Voorafgaand aan uw project, inventariseren wij de situatie op locatie. Immers, geen klus is hetzelfde. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Een vrijblijvend adviesgesprek is zo aangevraagd!

Brandwerende coating van VDS Project Service

De toepassing van een brandwerende coating – of brandwerende verf – is de laatste jaren sterk toegenomen. Dankzij een dergelijke coating is het mogelijk om de brandwerendheid van een stalen draagconstructie te verhogen. VDS Project Service heeft bewezen ervaring in het toepassen van brandwerende coatings in bedrijfsgebouwen. Wij gaan pragmatisch te werk en garanderen een vlotte, kwalitatief hoogwaardige en prijstechnisch gunstige afhandeling van uw project.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu vrijblijvend advies aan!