Onze diensten

LATEX- & LAKSPUITWERK

Wat is latex- en/of lakspuitwerk?

Latex- en/of lakspuitwerk is een techniek die doormiddel van een airless verfspuit het materiaal aanbrengt op uw ondergrond. Dit wil zeggen dat wij middels deze techniek niet meer genoodzaakt zijn het materiaal met een traditionele roller of kwast aan te brengen. Hierdoor kunnen wij een strakker eindresultaat creëren.

 ‘’SCHILDERWERK VAN HOGE KWALITEIT MIDDELS AIRLESS SPUITEN’’

Waarom kiezen voor latex- en/of lakspuitwerk?

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten voorzien van latex- en/of lakspuitwerk? Bij VDS Project Service vindt u duurzaam vakwerk voor een snel, strak en kwalitatief hoogwaardig resultaat. Voor al uw schilderwerk garanderen wij een schitterende afwerking, aangezien airless spuiten verwerkbaar is op bijna iedere ondergrond. VDS Project Service staat borg voor een goede kwaliteit en een efficiënte werkwijze. Daardoor kunt u profiteren van vakwerk dat wij aanbieden voor een verrassend scherpe prijs.

Doordat wij de oppervlakken airless spuiten met latex of lak, is het eindresultaat altijd strak en mooi. Of het nu gaat om wanden, plafonds of interieurafwerkingen (zoals: kasten, trappen en deuren) VDS Project Service brengt het schilderwerk van uw woonhuis of bedrijfspand verrassend snel in topconditie.

Onze kracht ligt bij het snel en vakkundig latexspuiten van grote oppervlakken zoals woonhuizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden. Vooraf inventariseren we de klus op locatie en inspecteren we de ondergrond. Wij zorgen voor een fijne samenwerking en een mooi eindresultaat.

PVC Vloeren

Voor een stijlvolle en strakke PVC vloer bent u bij ons aan het juiste adres! VDS Project Service levert snel en legt vloeren vakkundig. De PVC vloeren zijn geschikt voor alle denkbare ruimtes. Wilt u een mooie visgraat, houtlook of betonlook? We denken graag met u mee om uw wens werkelijkheid te maken.

 ‘’NAUWELJKS VAN ECHTE HOUTEN VLOEREN TE ONDERSCHEIDEN’’

 

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn parketvloeren die gemaakt worden van verschillende lagen kunststof en afgewerkt met een beschermde toplaag. PVC is een sterke vloer en dankzij de huidige technieken bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

 

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer biedt vele voordelen. PVC is sterk, duurzaam, vochtbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. PVC vloeren werken geluiddempend waardoor contactgeluiden worden verminderd. Tevens zijn de vloeren goed te combineren met vloerverwarming.

 

Hoe wordt een PVC vloer gelegd?

Visgraat, houtlook en betonlook kan op twee manieren worden gelegd, als ‘dryback PVC’ of ‘klik PVC’. Een dryback PVC vloer kan direct op een geëgaliseerde ondervloer verlijmd worden. Een klik PVC vloer is met een eenvoudig kliksysteem aan elkaar vast te maken. Dit zorgt ervoor dat niet alleen het leggen eenvoudig en snel gaat, maar maakt het ook gemakkelijk om de vloer los te maken en te verplaatsen bij een verhuizing.

VDS Project Service luistert graag naar uw wensen om zo het beste advies te geven. Wilt u de vloer zelf leggen? Geen probleem, deze mogelijkheid bieden wij ook.

 

KIEST U VOOR VDS PROJECT SERVICE?

Dan kiest u voor een betrouwbare partner, met een bewezen staat van dienst!

Interieur Ontwerp & Advies

Heeft u advies nodig over uw interieur of de styling hiervan? Wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuzes. We beschikken over een groot netwerk met vele vakmensen en leveranciers, waardoor we uw interieur keuzes vrijwel altijd kunnen realiseren. VDS Project Service neemt de tijd om de wens van de klant tot een mooi eindresultaat te begeleiden.